Ψήσιμο στη σχάρα : κρεατικά, πουλερικά, ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά : 25 συνταγές για μαρινάδες και σάλτσες /
Guardat en:
Altres autors: | Ρέντουλας, Άγγελος (Editor) |
---|---|
Format: | Llibre |
Idioma: | Greek |
Publicat: |
Αθήνα :
Η Καθημερινή : Γαστρονόμος,
2012
|
Col·lecció: | Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Καν' το μόνος σου / Γαστρονόμος |
Matèries: |
Ítems similars
-
Ο master chef στην κουζίνα σας.
per: Λαζάρου, Λευτέρης
Publicat: (2011) -
Ψητά και σαλάτες : 40 πρωτότυπες συνταγές /
Publicat: (2010) -
Life υγεία και νοστιμιά : τα ψητά /
Publicat: (1991) -
Ψάρια και θαλασσινά : θαλασσινά, ορεκτικά, σούπες /
per: Πετρετζίκης, Άκης
Publicat: (2013) -
Σάλτσες ζεστές : για ζυμαρικά, κρεατικά, ψαρικά, σαλάτες : 53 συνταγές /
Publicat: (2013)