Ψήσιμο στη σχάρα : κρεατικά, πουλερικά, ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά : 25 συνταγές για μαρινάδες και σάλτσες /

Kaydedildi:
Detaylı Bibliyografya
Diğer Yazarlar: Ρέντουλας, Άγγελος (Editör)
Materyal Türü: Kitap
Dil:Greek
Baskı/Yayın Bilgisi: Αθήνα : Η Καθημερινή : Γαστρονόμος, 2012
Seri Bilgileri:Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Καν' το μόνος σου / Γαστρονόμος
Konular:
Diğer Bilgiler
Fiziksel Özellikler:83, [16] σ. : έγχρ. εικ. ; 26 εκ.
ISBN:978-960-475-202-7