Ψήσιμο στη σχάρα : κρεατικά, πουλερικά, ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά : 25 συνταγές για μαρινάδες και σάλτσες /
Αποθηκεύτηκε σε:
Άλλοι συγγραφείς: | |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Αθήνα :
Η Καθημερινή : Γαστρονόμος,
2012
|
Σειρά: | Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Καν' το μόνος σου / Γαστρονόμος |
Θέματα: |
Φυσική περιγραφή: | 83, [16] σ. : έγχρ. εικ. ; 26 εκ. |
---|---|
ISBN: | 978-960-475-202-7 |