Ζύμη για τάρτες και πίτσες : 42 συνταγές /

Μπριζέ ή σαμπλέ, με γιαούρτι ή με κρασί; Πως φτιάχνουμε βήμα - βήμα τις ζύμες για τάρτα, ποιά ταιριάζει σε γέμιση με χόρτα και ποια σε γέμιση με τυριά; Ακόμη, όλα τα μυστικά της πίτσας, η βασική ζύμη βήμα - βήμα και όλα τα μυστικά επιτυχίας....

詳細記述

保存先:
書誌詳細
その他の著者: Κωνσταντινίδου, Βιβή (編集者)
フォーマット: 図書
言語:Greek
出版事項: Αθήνα : Η Καθημερινή : Γαστρονόμος, 2012
シリーズ:Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Καν' το μόνος σου / Γαστρονόμος
主題:
その他の書誌記述
要約:Μπριζέ ή σαμπλέ, με γιαούρτι ή με κρασί; Πως φτιάχνουμε βήμα - βήμα τις ζύμες για τάρτα, ποιά ταιριάζει σε γέμιση με χόρτα και ποια σε γέμιση με τυριά; Ακόμη, όλα τα μυστικά της πίτσας, η βασική ζύμη βήμα - βήμα και όλα τα μυστικά επιτυχίας.
物理的記述:83, [16] σ. : έγχρ. εικ. ; 26 εκ.
ISBN:978-960-475-198-3