Ζύμη για τάρτες και πίτσες : 42 συνταγές /

Μπριζέ ή σαμπλέ, με γιαούρτι ή με κρασί; Πως φτιάχνουμε βήμα - βήμα τις ζύμες για τάρτα, ποιά ταιριάζει σε γέμιση με χόρτα και ποια σε γέμιση με τυριά; Ακόμη, όλα τα μυστικά της πίτσας, η βασική ζύμη βήμα - βήμα και όλα τα μυστικά επιτυχίας....

पूर्ण विवरण

में बचाया:
ग्रंथसूची विवरण
अन्य लेखक: Κωνσταντινίδου, Βιβή (संपादक)
स्वरूप: पुस्तक
भाषा:Greek
प्रकाशित: Αθήνα : Η Καθημερινή : Γαστρονόμος, 2012
श्रृंखला:Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Καν' το μόνος σου / Γαστρονόμος
विषय:
विवरण
सारांश:Μπριζέ ή σαμπλέ, με γιαούρτι ή με κρασί; Πως φτιάχνουμε βήμα - βήμα τις ζύμες για τάρτα, ποιά ταιριάζει σε γέμιση με χόρτα και ποια σε γέμιση με τυριά; Ακόμη, όλα τα μυστικά της πίτσας, η βασική ζύμη βήμα - βήμα και όλα τα μυστικά επιτυχίας.
भौतिक वर्णन:83, [16] σ. : έγχρ. εικ. ; 26 εκ.
आईएसबीएन:978-960-475-198-3