Ζύμη για τάρτες και πίτσες : 42 συνταγές /

Μπριζέ ή σαμπλέ, με γιαούρτι ή με κρασί; Πως φτιάχνουμε βήμα - βήμα τις ζύμες για τάρτα, ποιά ταιριάζει σε γέμιση με χόρτα και ποια σε γέμιση με τυριά; Ακόμη, όλα τα μυστικά της πίτσας, η βασική ζύμη βήμα - βήμα και όλα τα μυστικά επιτυχίας....

תיאור מלא

שמור ב:
מידע ביבליוגרפי
מחברים אחרים: Κωνσταντινίδου, Βιβή (Επιμελητής έκδοσης)
פורמט: ספר
שפה:Greek
יצא לאור: Αθήνα : Η Καθημερινή : Γαστρονόμος, 2012
סדרה:Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Καν' το μόνος σου / Γαστρονόμος
נושאים:
תיאור
סיכום:Μπριζέ ή σαμπλέ, με γιαούρτι ή με κρασί; Πως φτιάχνουμε βήμα - βήμα τις ζύμες για τάρτα, ποιά ταιριάζει σε γέμιση με χόρτα και ποια σε γέμιση με τυριά; Ακόμη, όλα τα μυστικά της πίτσας, η βασική ζύμη βήμα - βήμα και όλα τα μυστικά επιτυχίας.
תיאור פיזי:83, [16] σ. : έγχρ. εικ. ; 26 εκ.
ISBN:978-960-475-198-3