Το μυριστικό κυδώνι : η παραδοσιακή κουζίνα της Κύθνου /

Το φαγητό αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ιστορίας του πολιτισμού, αλλά είναι κι ένα σημαντικό κεφάλαιο της επιστήμης της Λαογραφίας στη μελέτη του υλικού βίου του λαού της υπαίθρου. Στην παρούσα έκδοση παρουσιάζεται η παραδοσιακή μαγειρική της Κύθνου (ή: Θερμιά) όπως διαμορφώθηκε ως τα μέσα, περί...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autor principal: Βενετούλιας, Γιώργης (Autor)
Otros Autores: Μαμαλάκης, Ηλίας, 1949- (Autor de introducción, etc.)
Formato: Libro
Lenguaje:Greek
Publicado: Αθήνα : Εν πλω : Δήμος Κύθνου, 2011
Materias:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Detalle de Existencias desde ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Número de Clasificación: 641 ΒΕΝ
Copia Unknown Disponible  Hacer reserva