Το μυριστικό κυδώνι : η παραδοσιακή κουζίνα της Κύθνου /

Το φαγητό αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ιστορίας του πολιτισμού, αλλά είναι κι ένα σημαντικό κεφάλαιο της επιστήμης της Λαογραφίας στη μελέτη του υλικού βίου του λαού της υπαίθρου. Στην παρούσα έκδοση παρουσιάζεται η παραδοσιακή μαγειρική της Κύθνου (ή: Θερμιά) όπως διαμορφώθηκε ως τα μέσα, περί...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Βενετούλιας, Γιώργης (Author)
Other Authors: Μαμαλάκης, Ηλίας, 1949- (Author of introduction, etc.)
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα : Εν πλω : Δήμος Κύθνου, 2011
Subjects:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Holdings details from ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Call Number: 641 ΒΕΝ
Copy Unknown Available  Place a Hold