Αι της γαστρός ηδοναί : μια προσσέγγιση στη μαγειρική των αρχαίων Ελλήνων /
Οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν ότι η τροφή είναι είδος... θεραπείας. Αν μελετήσει κανείς τα είδη τροφής, τον τρόπο παρασκευής και κατανάλωσης, το συνταίριασμα των υλικών και το πάντρεμα των γεύσεων, πράγματι άγγιζαν το τέλειο της Μεσογειακής δίαιτας, που μετά από χιλιετηρίδες κατέληξαν όλοι οι ειδικοί...
Na minha lista:
Autor principal: | Αττιτή, Φωτεινή Χλόη, 1952- (Autor) |
---|---|
Formato: | Livro |
Idioma: | Greek |
Publicado em: |
Αθήνα :
Εκάτη,
2006
|
Assuntos: |
Registros relacionados
-
Η διατροφική παράδοση στην Ελλάδα : ιστορικές και πολιτιστικές διαδρομές /
por: Ρηγάτος, Γεράσιμος Α., 1945-
Publicado em: (2011) -
Οι συνταγές της πείνας : η ζωή στην Αθήνα την περίοδο της κατοχής /
por: Νικολαϊδου, Ελένη
Publicado em: (2011) -
Ελλήνων διατροφή μέτρον άριστον : περίπλους στην διατροφική σοφία των Ελλήνων από τα χρόνια του Ομήρου μέχρι σήμερα και ανάπλαση σύγχρονων γευστικών αποκαλύψεων.
por: Δαφερέρα, Τέση, 1956-
Publicado em: (2004) -
Σειρήνεια δείπνα : ιστορία της διατροφής και της γαστρονομίας στην Ελλάδα
por: Dalby, Andrew
Publicado em: (2000) -
Ελλήνων διατροφή μέτρον άριστον : περίπλους στην διατροφική σοφία των Ελλήνων από τα χρόνια του Ομήρου μέχρι σήμερα και ανάπλαση σύγχρονων γευστικών αποκαλύψεων.
por: Δαφερέρα, Τέση, 1956-
Publicado em: (2004)