Αι της γαστρός ηδοναί : μια προσσέγγιση στη μαγειρική των αρχαίων Ελλήνων /
Οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν ότι η τροφή είναι είδος... θεραπείας. Αν μελετήσει κανείς τα είδη τροφής, τον τρόπο παρασκευής και κατανάλωσης, το συνταίριασμα των υλικών και το πάντρεμα των γεύσεων, πράγματι άγγιζαν το τέλειο της Μεσογειακής δίαιτας, που μετά από χιλιετηρίδες κατέληξαν όλοι οι ειδικοί...
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | Αττιτή, Φωτεινή Χλόη, 1952- (Συγγραφέας) |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Αθήνα :
Εκάτη,
2006
|
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Η διατροφική παράδοση στην Ελλάδα : ιστορικές και πολιτιστικές διαδρομές /
ανά: Ρηγάτος, Γεράσιμος Α., 1945-
Έκδοση: (2011) -
Οι συνταγές της πείνας : η ζωή στην Αθήνα την περίοδο της κατοχής /
ανά: Νικολαϊδου, Ελένη
Έκδοση: (2011) -
Ελλήνων διατροφή μέτρον άριστον : περίπλους στην διατροφική σοφία των Ελλήνων από τα χρόνια του Ομήρου μέχρι σήμερα και ανάπλαση σύγχρονων γευστικών αποκαλύψεων.
ανά: Δαφερέρα, Τέση, 1956-
Έκδοση: (2004) -
Σειρήνεια δείπνα : ιστορία της διατροφής και της γαστρονομίας στην Ελλάδα
ανά: Dalby, Andrew
Έκδοση: (2000) -
Ελλήνων διατροφή μέτρον άριστον : περίπλους στην διατροφική σοφία των Ελλήνων από τα χρόνια του Ομήρου μέχρι σήμερα και ανάπλαση σύγχρονων γευστικών αποκαλύψεων.
ανά: Δαφερέρα, Τέση, 1956-
Έκδοση: (2004)