Θεσσαλονίκη, το σταυροδρόμι των γεύσεων /
Εκατό από τις καλύτερες γνωστές και άγνωστες συνταγές της Θεσσαλονίκης, για λαχανικά, κρέατα, πουλερικά, σούπες, πίτες, επιδόρπια, σαλάτες, γλυκά κ.α. Ένα "ταξίδι" στις γεύσεις αυτής της πόλης και μια γνωριμία με τη μαγειρική της, που είναι γνωστή σε όλη την Ελλάδα....
Αποθηκεύτηκε σε:
| Κύριος συγγραφέας: | Ιωαννίδου, Νίνα (Συγγραφέας) |
|---|---|
| Μορφή: | Βιβλίο |
| Γλώσσα: | Greek |
| Έκδοση: |
Αθήνα :
Μαλλιάρης-Παιδεία,
c1996
|
| Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Σαρακοστιανά : συνταγές γιά νηστήσιμα φαγητά και γλυκά
ανά: Κοκκίνου, Μαριγούλα Δ., κ.ά.
Έκδοση: (1986) -
Ελληνική μαγειρική τέχνη
ανά: Κολύτζας, Σταύρος -
Ο master chef στην κουζίνα σας.
ανά: Λαζάρου, Λευτέρης
Έκδοση: (2011) -
Ο master chef στην κουζίνα σας.
ανά: Λαζάρου, Λευτέρης
Έκδοση: (2012) -
Η Ελένη Ψυχούλη μαγειρεύει : 26 σεφ σε 26 λεπτά /
ανά: Ψυχούλη, Ελένη
Έκδοση: (2008)