Θεσσαλονίκη, το σταυροδρόμι των γεύσεων /

Εκατό από τις καλύτερες γνωστές και άγνωστες συνταγές της Θεσσαλονίκης, για λαχανικά, κρέατα, πουλερικά, σούπες, πίτες, επιδόρπια, σαλάτες, γλυκά κ.α. Ένα "ταξίδι" στις γεύσεις αυτής της πόλης και μια γνωριμία με τη μαγειρική της, που είναι γνωστή σε όλη την Ελλάδα....

Πλήρης περιγραφή

Αποθηκεύτηκε σε:
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας: Ιωαννίδου, Νίνα (Συγγραφέας)
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Αθήνα : Μαλλιάρης-Παιδεία, c1996
Θέματα:
Περιγραφή
Περίληψη:Εκατό από τις καλύτερες γνωστές και άγνωστες συνταγές της Θεσσαλονίκης, για λαχανικά, κρέατα, πουλερικά, σούπες, πίτες, επιδόρπια, σαλάτες, γλυκά κ.α. Ένα "ταξίδι" στις γεύσεις αυτής της πόλης και μια γνωριμία με τη μαγειρική της, που είναι γνωστή σε όλη την Ελλάδα.
Περιγραφή τεκμηρίου:Παράρτημα με συνταγές σε αγγλική γλώσσα
Φυσική περιγραφή:198 σ. : έγχρ. εικ. ; 30 εκ.
ISBN:960-239-272-X