365 τόποι, γεύσεις = 365 places tastes /
Γράφοντας, φωτογραφίζοντας και σχεδιάζοντας αυτό το "365" έμεινε σε όλους μας η επίγευση ενός συναρπαστικού γαστρονομικού ταξιδιού το οποίο έχει ένα και μόνο τελικό προορισμό: την καρδιά της ελληνικής γεύσης! Η τοπική ελληνική κουζίνα και γαστρονομία αποτελεί μέρος ενός αυθεντικού πολιτισμ...
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | Λαμπράκη, Μυρσίνη, 1965 (Συγγραφέας) |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek English |
Έκδοση: |
Αθήνα :
Μίλητος,
[200-]
|
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Λάδι : γεύσεις και πολιτισμός 5.000 χρόνων /
ανά: Λαμπράκη, Μυρσίνη, 1965
Έκδοση: (1999) -
Τα νηστίσιμα : 30 συνταγές με νηστίσιμα και σαρακοστιανά.
ανά: Λαμπράκη, Μυρσίνη, 1965
Έκδοση: (2012) -
Όσπρια : σούπες, σαλάτες, πρωτότυποι συνδυασμοί /
ανά: Λαμπράκη, Μυρσίνη, 1965
Έκδοση: (2009) -
Μαγειρέματα 1 : η Ελλάδα στο πιάτο : 10 τρόποι που αξίζει να γνωρίσεις 43 συνταγές που θέλεις να δοκιμάσεις /
ανά: Λαμπράκη, Μυρσίνη, 1965
Έκδοση: (2009) -
Μαγειρέματα η Ελλάδα στο πιάτο : συνταγές για κατσαρόλα και τηγάνι /
ανά: Λαμπράκη, Μυρσίνη, 1965
Έκδοση: (2009)