365 τόποι, γεύσεις = 365 places tastes /
Γράφοντας, φωτογραφίζοντας και σχεδιάζοντας αυτό το "365" έμεινε σε όλους μας η επίγευση ενός συναρπαστικού γαστρονομικού ταξιδιού το οποίο έχει ένα και μόνο τελικό προορισμό: την καρδιά της ελληνικής γεύσης! Η τοπική ελληνική κουζίνα και γαστρονομία αποτελεί μέρος ενός αυθεντικού πολιτισμ...
        Αποθηκεύτηκε σε:
      
    
                  | Κύριος συγγραφέας: | Λαμπράκη, Μυρσίνη, 1965 (Συγγραφέας) | 
|---|---|
| Μορφή: | Βιβλίο | 
| Γλώσσα: | Greek English  | 
| Έκδοση: | 
      Αθήνα :
        Μίλητος,
    
      [200-]
     | 
| Θέματα: | 
Παρόμοια τεκμήρια
- 
                
        
          Λάδι : γεύσεις και πολιτισμός 5.000 χρόνων /        
                  
ανά: Λαμπράκη, Μυρσίνη, 1965
Έκδοση: (1999) - 
                
        
          Τα νηστίσιμα : 30 συνταγές με νηστίσιμα και σαρακοστιανά.        
                  
ανά: Λαμπράκη, Μυρσίνη, 1965
Έκδοση: (2012) - 
                
        
          Όσπρια : σούπες, σαλάτες, πρωτότυποι συνδυασμοί /        
                  
ανά: Λαμπράκη, Μυρσίνη, 1965
Έκδοση: (2009) - 
                
        
          Μαγειρέματα 1 : η Ελλάδα στο πιάτο : 10 τρόποι που αξίζει να γνωρίσεις 43 συνταγές που θέλεις να δοκιμάσεις /        
                  
ανά: Λαμπράκη, Μυρσίνη, 1965
Έκδοση: (2009) - 
                
        
          Μαγειρέματα η Ελλάδα στο πιάτο : συνταγές για κατσαρόλα και τηγάνι /        
                  
ανά: Λαμπράκη, Μυρσίνη, 1965
Έκδοση: (2009)