Ελληνική κουζίνα : μεγειρική /

Η ελληνική κουζίνα περισσότερο από κάθε άλλη κουζίνα ζυμώθηκε και διαμορφώθηκε με τα ήθη και τα έθιμα του ελληνικού λαού, με την ελληνική παράδοση. Είναι χαρακτηριστικό του Έλληνα να διασκεδάζει τις χαρές του, να γλυκαίνει τις λύπες του, ν' απαλύνει τους κόπους του τρώγοντας και πίνοντας με συγ...

全面介紹

Αποθηκεύτηκε σε:
書目詳細資料
主要作者: Αλεξιάδου, Βέφα (Συγγραφέας)
格式: 圖書
語言:Greek
出版: Αθήνα : [χ.ό.], 2007
版:17η έκδ
主題:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

持有資料詳情 ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
索引號: 641 ΑΛΕ
復印件 Unknown 可用  預訂