Ελληνική κουζίνα : μεγειρική /

Η ελληνική κουζίνα περισσότερο από κάθε άλλη κουζίνα ζυμώθηκε και διαμορφώθηκε με τα ήθη και τα έθιμα του ελληνικού λαού, με την ελληνική παράδοση. Είναι χαρακτηριστικό του Έλληνα να διασκεδάζει τις χαρές του, να γλυκαίνει τις λύπες του, ν' απαλύνει τους κόπους του τρώγοντας και πίνοντας με συγ...

Full beskrivning

Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Huvudupphovsman: Αλεξιάδου, Βέφα (Författare, medförfattare)
Materialtyp: Bok
Språk:Greek
Publicerad: Αθήνα : [χ.ό.], 2007
Upplaga:17η έκδ
Ämnen:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Beståndsuppgifter i ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Signum: 641 ΑΛΕ
Exemplar Unknown Tillgänglig  Reservera