Ελληνική κουζίνα : μεγειρική /

Η ελληνική κουζίνα περισσότερο από κάθε άλλη κουζίνα ζυμώθηκε και διαμορφώθηκε με τα ήθη και τα έθιμα του ελληνικού λαού, με την ελληνική παράδοση. Είναι χαρακτηριστικό του Έλληνα να διασκεδάζει τις χαρές του, να γλυκαίνει τις λύπες του, ν' απαλύνει τους κόπους του τρώγοντας και πίνοντας με συγ...

Descrición completa

Gardado en:
Detalles Bibliográficos
Autor Principal: Αλεξιάδου, Βέφα (Συγγραφέας)
Formato: Libro
Idioma:Greek
Publicado: Αθήνα : [χ.ό.], 2007
Edición:17η έκδ
Θέματα:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Detalle de Existencias desde ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Número de Clasificación: 641 ΑΛΕ
Copia Unknown Dispoñible  Facer reserva