Ελληνική κουζίνα : μεγειρική /

Η ελληνική κουζίνα περισσότερο από κάθε άλλη κουζίνα ζυμώθηκε και διαμορφώθηκε με τα ήθη και τα έθιμα του ελληνικού λαού, με την ελληνική παράδοση. Είναι χαρακτηριστικό του Έλληνα να διασκεδάζει τις χαρές του, να γλυκαίνει τις λύπες του, ν' απαλύνει τους κόπους του τρώγοντας και πίνοντας με συγ...

Description complète

Enregistré dans:
Détails bibliographiques
Auteur principal: Αλεξιάδου, Βέφα (Auteur)
Format: Livre
Langue:Greek
Publié: Αθήνα : [χ.ό.], 2007
Édition:17η έκδ
Sujets:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Informations d'exemplaires de ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Cote: 641 ΑΛΕ
Exemplaire Unknown Disponible  Réserver