Ελληνική κουζίνα : μεγειρική /

Η ελληνική κουζίνα περισσότερο από κάθε άλλη κουζίνα ζυμώθηκε και διαμορφώθηκε με τα ήθη και τα έθιμα του ελληνικού λαού, με την ελληνική παράδοση. Είναι χαρακτηριστικό του Έλληνα να διασκεδάζει τις χαρές του, να γλυκαίνει τις λύπες του, ν' απαλύνει τους κόπους του τρώγοντας και πίνοντας με συγ...

Deskribapen osoa

Gorde:
Xehetasun bibliografikoak
Egile nagusia: Αλεξιάδου, Βέφα (Egilea)
Formatua: Liburua
Hizkuntza:Greek
Argitaratua: Αθήνα : [χ.ό.], 2007
Edizioa:17η έκδ
Gaiak:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Aleari buruzko argibideak ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Sailkapena: 641 ΑΛΕ
Alea Unknown Eskuragarri  Erreserbatu