Ελληνική κουζίνα : μεγειρική /

Η ελληνική κουζίνα περισσότερο από κάθε άλλη κουζίνα ζυμώθηκε και διαμορφώθηκε με τα ήθη και τα έθιμα του ελληνικού λαού, με την ελληνική παράδοση. Είναι χαρακτηριστικό του Έλληνα να διασκεδάζει τις χαρές του, να γλυκαίνει τις λύπες του, ν' απαλύνει τους κόπους του τρώγοντας και πίνοντας με συγ...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Αλεξιάδου, Βέφα (Autor)
Médium: Kniha
Jazyk:Greek
Vydáno: Αθήνα : [χ.ό.], 2007
Vydání:17η έκδ
Témata:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Informace o exemplářích z: ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Signatura: 641 ΑΛΕ
Jednotka Unknown Dostupné  Požadavek