Ελληνική κουζίνα : παραδοσιακά υλικά, σύγχρονα μαγειρέματα /
Αποθηκεύτηκε σε:
| Κύριος συγγραφέας: | Πέσκιας, Χριστόφορος (Συγγραφέας) |
|---|---|
| Μορφή: | Βιβλίο |
| Γλώσσα: | Greek |
| Έκδοση: |
Αθήνα :
Η Καθημερινή,
c2009
|
| Σειρά: | Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Γαστρονόμος : Οι σεφ προτείνουν ; 9 |
| Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Η νέα ελληνική κουζίνα /
ανά: Σκούρα, Σοφία Απ.
Έκδοση: (2007) -
Ελληνική κουζίνα : 300 παραδοσιακές συνταγές /
ανά: Αγγελικοπούλου, Ασπασία -
Στην κουζίνα με την Αργυρώ /
ανά: Μπαρμπαρίγου, Αργυρώ
Έκδοση: (2009) -
Ο master chef στην κουζίνα σας.
ανά: Λαζάρου, Λευτέρης
Έκδοση: (2011) -
Ο master chef στην κουζίνα σας.
ανά: Λαζάρου, Λευτέρης
Έκδοση: (2012)