Ελληνική κουζίνα : παραδοσιακά υλικά, σύγχρονα μαγειρέματα /

Kaydedildi:
Detaylı Bibliyografya
Yazar: Πέσκιας, Χριστόφορος (Yazar)
Materyal Türü: Kitap
Dil:Greek
Baskı/Yayın Bilgisi: Αθήνα : Η Καθημερινή, c2009
Seri Bilgileri:Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Γαστρονόμος : Οι σεφ προτείνουν ; 9
Konular:
Diğer Bilgiler
Diğer Bilgileri:Κυκλοφόρησε με την εφημερίδα"Καθημερινή"(11/12/2009)
Fiziksel Özellikler:142 σ. : έγχρ. εικ. ; 24 εκ.
ISBN:978-960-475-100-6