Ελληνική κουζίνα : παραδοσιακά υλικά, σύγχρονα μαγειρέματα /

Αποθηκεύτηκε σε:
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας: Πέσκιας, Χριστόφορος (Συγγραφέας)
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Αθήνα : Η Καθημερινή, c2009
Σειρά:Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Γαστρονόμος : Οι σεφ προτείνουν ; 9
Θέματα:
Περιγραφή
Περιγραφή τεκμηρίου:Κυκλοφόρησε με την εφημερίδα"Καθημερινή"(11/12/2009)
Φυσική περιγραφή:142 σ. : έγχρ. εικ. ; 24 εκ.
ISBN:978-960-475-100-6