Ελληνική κουζίνα : παραδοσιακά υλικά, σύγχρονα μαγειρέματα /
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Αθήνα :
Η Καθημερινή,
c2009
|
Σειρά: | Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Γαστρονόμος : Οι σεφ προτείνουν ; 9 |
Θέματα: |
Περιγραφή τεκμηρίου: | Κυκλοφόρησε με την εφημερίδα"Καθημερινή"(11/12/2009) |
---|---|
Φυσική περιγραφή: | 142 σ. : έγχρ. εικ. ; 24 εκ. |
ISBN: | 978-960-475-100-6 |