Λάδι : γεύσεις και πολιτισμός 5.000 χρόνων /

Ένα πολιτισμικό ταξίδι 5.000 χρόνων, όπου επιχειρείται η λεπτομερής καταγραφή της πολυποίκιλης παρουσίας του δέντρου της ελαίας και του ελαιόλαδου σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του ανθρώπου της Μεσογείου. Παρουσιάζονται επίσης 230 κλασικές αλλά και πρωτότυπες συνταγές ελληνικών λαδερών φαγητών, γλ...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Λαμπράκη, Μυρσίνη, 1965 (Author)
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα : Ελληνικά Γράμματα, 1999
Subjects:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Holdings details from ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Call Number: 641 ΛΑΜ
Copy Unknown Available  Place a Hold