Λάδι : γεύσεις και πολιτισμός 5.000 χρόνων /
Ένα πολιτισμικό ταξίδι 5.000 χρόνων, όπου επιχειρείται η λεπτομερής καταγραφή της πολυποίκιλης παρουσίας του δέντρου της ελαίας και του ελαιόλαδου σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του ανθρώπου της Μεσογείου. Παρουσιάζονται επίσης 230 κλασικές αλλά και πρωτότυπες συνταγές ελληνικών λαδερών φαγητών, γλ...
Сохранить в:
Главный автор: | Λαμπράκη, Μυρσίνη, 1965 (Автор) |
---|---|
Формат: | |
Язык: | Greek |
Опубликовано: |
Αθήνα :
Ελληνικά Γράμματα,
1999
|
Предметы: |
Схожие документы
-
Ο πολιτισμός της ελιάς, το ελαιόλαδο : ιστορία, λαογραφία, μυθολογία, υγεία, διατροφή
по: Ψιλάκης, Νίκος, κ.ά.
Опубликовано: (1999) -
Ελαϊκή πολιτική /
по: Ζάννος, Μιλτιάδης Α. -
Ελαιοκομία /
по: Θεριός, Ιωάννης Ν.
Опубликовано: (2005) -
Λάδι και λεμόνι : 50 συνταγές με ευφάνταστα λαδολέμονα /
по: Ισμυρνόγλου, Νένα
Опубликовано: (2009) -
365 τόποι, γεύσεις = 365 places tastes /
по: Λαμπράκη, Μυρσίνη, 1965
Опубликовано: (2000)