Λάδι : γεύσεις και πολιτισμός 5.000 χρόνων /
Ένα πολιτισμικό ταξίδι 5.000 χρόνων, όπου επιχειρείται η λεπτομερής καταγραφή της πολυποίκιλης παρουσίας του δέντρου της ελαίας και του ελαιόλαδου σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του ανθρώπου της Μεσογείου. Παρουσιάζονται επίσης 230 κλασικές αλλά και πρωτότυπες συνταγές ελληνικών λαδερών φαγητών, γλ...
Na minha lista:
Autor principal: | Λαμπράκη, Μυρσίνη, 1965 (Autor) |
---|---|
Formato: | Livro |
Idioma: | Greek |
Publicado em: |
Αθήνα :
Ελληνικά Γράμματα,
1999
|
Assuntos: |
Registros relacionados
-
Ο πολιτισμός της ελιάς, το ελαιόλαδο : ιστορία, λαογραφία, μυθολογία, υγεία, διατροφή
por: Ψιλάκης, Νίκος, et al.
Publicado em: (1999) -
Ελαϊκή πολιτική /
por: Ζάννος, Μιλτιάδης Α. -
Ελαιοκομία /
por: Θεριός, Ιωάννης Ν.
Publicado em: (2005) -
Λάδι και λεμόνι : 50 συνταγές με ευφάνταστα λαδολέμονα /
por: Ισμυρνόγλου, Νένα
Publicado em: (2009) -
365 τόποι, γεύσεις = 365 places tastes /
por: Λαμπράκη, Μυρσίνη, 1965
Publicado em: (2000)