Λάδι : γεύσεις και πολιτισμός 5.000 χρόνων /
Ένα πολιτισμικό ταξίδι 5.000 χρόνων, όπου επιχειρείται η λεπτομερής καταγραφή της πολυποίκιλης παρουσίας του δέντρου της ελαίας και του ελαιόλαδου σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του ανθρώπου της Μεσογείου. Παρουσιάζονται επίσης 230 κλασικές αλλά και πρωτότυπες συνταγές ελληνικών λαδερών φαγητών, γλ...
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | Λαμπράκη, Μυρσίνη, 1965 (Συγγραφέας) |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Αθήνα :
Ελληνικά Γράμματα,
1999
|
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Ο πολιτισμός της ελιάς, το ελαιόλαδο : ιστορία, λαογραφία, μυθολογία, υγεία, διατροφή
ανά: Ψιλάκης, Νίκος, κ.ά.
Έκδοση: (1999) -
Ελαϊκή πολιτική /
ανά: Ζάννος, Μιλτιάδης Α. -
Ελαιοκομία /
ανά: Θεριός, Ιωάννης Ν.
Έκδοση: (2005) -
Λάδι και λεμόνι : 50 συνταγές με ευφάνταστα λαδολέμονα /
ανά: Ισμυρνόγλου, Νένα
Έκδοση: (2009) -
365 τόποι, γεύσεις = 365 places tastes /
ανά: Λαμπράκη, Μυρσίνη, 1965
Έκδοση: (2000)