Λάδι : γεύσεις και πολιτισμός 5.000 χρόνων /

Ένα πολιτισμικό ταξίδι 5.000 χρόνων, όπου επιχειρείται η λεπτομερής καταγραφή της πολυποίκιλης παρουσίας του δέντρου της ελαίας και του ελαιόλαδου σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του ανθρώπου της Μεσογείου. Παρουσιάζονται επίσης 230 κλασικές αλλά και πρωτότυπες συνταγές ελληνικών λαδερών φαγητών, γλ...

Fuld beskrivelse

Αποθηκεύτηκε σε:
Bibliografiske detaljer
Hovedforfatter: Λαμπράκη, Μυρσίνη, 1965 (Συγγραφέας)
Format: Bog
Sprog:Greek
Udgivet: Αθήνα : Ελληνικά Γράμματα, 1999
Fag:

Lignende værker