Λάδι : γεύσεις και πολιτισμός 5.000 χρόνων /

Ένα πολιτισμικό ταξίδι 5.000 χρόνων, όπου επιχειρείται η λεπτομερής καταγραφή της πολυποίκιλης παρουσίας του δέντρου της ελαίας και του ελαιόλαδου σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του ανθρώπου της Μεσογείου. Παρουσιάζονται επίσης 230 κλασικές αλλά και πρωτότυπες συνταγές ελληνικών λαδερών φαγητών, γλ...

Descripció completa

Guardat en:
Dades bibliogràfiques
Autor principal: Λαμπράκη, Μυρσίνη, 1965 (Autor)
Format: Llibre
Idioma:Greek
Publicat: Αθήνα : Ελληνικά Γράμματα, 1999
Matèries:

Ítems similars