Λάδι : γεύσεις και πολιτισμός 5.000 χρόνων /
Ένα πολιτισμικό ταξίδι 5.000 χρόνων, όπου επιχειρείται η λεπτομερής καταγραφή της πολυποίκιλης παρουσίας του δέντρου της ελαίας και του ελαιόλαδου σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του ανθρώπου της Μεσογείου. Παρουσιάζονται επίσης 230 κλασικές αλλά και πρωτότυπες συνταγές ελληνικών λαδερών φαγητών, γλ...
محفوظ في:
المؤلف الرئيسي: | Λαμπράκη, Μυρσίνη, 1965 (مؤلف) |
---|---|
التنسيق: | كتاب |
اللغة: | Greek |
منشور في: |
Αθήνα :
Ελληνικά Γράμματα,
1999
|
الموضوعات: |
مواد مشابهة
-
Ο πολιτισμός της ελιάς, το ελαιόλαδο : ιστορία, λαογραφία, μυθολογία, υγεία, διατροφή
بواسطة: Ψιλάκης, Νίκος, وآخرون
منشور في: (1999) -
Ελαϊκή πολιτική /
بواسطة: Ζάννος, Μιλτιάδης Α. -
Ελαιοκομία /
بواسطة: Θεριός, Ιωάννης Ν.
منشور في: (2005) -
Λάδι και λεμόνι : 50 συνταγές με ευφάνταστα λαδολέμονα /
بواسطة: Ισμυρνόγλου, Νένα
منشور في: (2009) -
365 τόποι, γεύσεις = 365 places tastes /
بواسطة: Λαμπράκη, Μυρσίνη, 1965
منشور في: (2000)