Λάδι : γεύσεις και πολιτισμός 5.000 χρόνων /

Ένα πολιτισμικό ταξίδι 5.000 χρόνων, όπου επιχειρείται η λεπτομερής καταγραφή της πολυποίκιλης παρουσίας του δέντρου της ελαίας και του ελαιόλαδου σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του ανθρώπου της Μεσογείου. Παρουσιάζονται επίσης 230 κλασικές αλλά και πρωτότυπες συνταγές ελληνικών λαδερών φαγητών, γλ...

Cur síos iomlán

Αποθηκεύτηκε σε:
Sonraí Bibleagrafaíochta
Príomhúdar: Λαμπράκη, Μυρσίνη, 1965 (Údar)
Formáid: Leabhar
Teanga:Greek
Foilsithe: Αθήνα : Ελληνικά Γράμματα, 1999
Ábhair:
Cur Síos
Achoimre:Ένα πολιτισμικό ταξίδι 5.000 χρόνων, όπου επιχειρείται η λεπτομερής καταγραφή της πολυποίκιλης παρουσίας του δέντρου της ελαίας και του ελαιόλαδου σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του ανθρώπου της Μεσογείου. Παρουσιάζονται επίσης 230 κλασικές αλλά και πρωτότυπες συνταγές ελληνικών λαδερών φαγητών, γλυκών και ψωμιών.
Cur Síos Fisiciúil:489 σ. : έγχρ. εικ. ; 26 εκ.
Bibleagrafaíocht:Περιλαμβάνει βιβλιογραφία
ISBN:960-344-818-4