Λάδι : γεύσεις και πολιτισμός 5.000 χρόνων /

Ένα πολιτισμικό ταξίδι 5.000 χρόνων, όπου επιχειρείται η λεπτομερής καταγραφή της πολυποίκιλης παρουσίας του δέντρου της ελαίας και του ελαιόλαδου σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του ανθρώπου της Μεσογείου. Παρουσιάζονται επίσης 230 κλασικές αλλά και πρωτότυπες συνταγές ελληνικών λαδερών φαγητών, γλ...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autor principal: Λαμπράκη, Μυρσίνη, 1965 (Autor)
Formato: Libro
Lenguaje:Greek
Publicado: Αθήνα : Ελληνικά Γράμματα, 1999
Materias:
Descripción
Sumario:Ένα πολιτισμικό ταξίδι 5.000 χρόνων, όπου επιχειρείται η λεπτομερής καταγραφή της πολυποίκιλης παρουσίας του δέντρου της ελαίας και του ελαιόλαδου σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του ανθρώπου της Μεσογείου. Παρουσιάζονται επίσης 230 κλασικές αλλά και πρωτότυπες συνταγές ελληνικών λαδερών φαγητών, γλυκών και ψωμιών.
Descripción Física:489 σ. : έγχρ. εικ. ; 26 εκ.
Bibliografía:Περιλαμβάνει βιβλιογραφία
ISBN:960-344-818-4