Ντομάτα /

Στο πρώτο βιβλίο της σειράς, τη «Ντομάτα», ο σεφ του Γαστρονόμου Αλέξανδρος Παπανδρέου μαγειρεύει με το πιο αγαπημένο λαχανικό της ελληνικής κουζίνας και προτείνει 53 εύκολες αλλά πολύ ιδιαίτερες και νόστιμες συνταγές. • Το βιβλίο χωρίζεται σε κεφάλαια ανάλογα με το είδος του φαγητού: «Με λαχανικά»,...

Πλήρης περιγραφή

Αποθηκεύτηκε σε:
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας: Παπανδρέου, Αλέξανδρος, 1973- (Συγγραφέας)
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Αθήνα : Η Καθημερινή, 2009
Σειρά:Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Γαστρονόμος : Οι σέφ προτείνουν ; 1
Θέματα:
LEADER 03472namaa2200301 4500
001 main_26601
003 GR-kkKDBK
005 20210217063339.0
006 a|||||r|||||||||||
008 101117s2009uuuugr#a|||gr|||| 000|0 gre d
999 |c 27737  |d 27737 
020 |a 978-960-475-092-4 
040 |a GR-kkKDBK  |b gre  |d GR-kkKDBK  |e AACR2 
082 0 |a 641 
100 1 |4 aut  |a Παπανδρέου, Αλέξανδρος,  |d 1973-  |9 7206 
245 1 0 |a Ντομάτα /  |c Αλέξανδρος Παπανδρεόυ 
260 |a Αθήνα :  |b Η Καθημερινή,  |c 2009 
300 |a 143 σ. :  |b έγχρ. εικ. ;  |c 24 εκ. 
490 0 |a Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή 
490 0 |a Γαστρονόμος : Οι σέφ προτείνουν ;  |v 1 
500 |a Κυκλοφόρησε με την εφημερίδα "Καθημερινή"(16/11/2009) 
520 |a  Στο πρώτο βιβλίο της σειράς, τη «Ντομάτα», ο σεφ του Γαστρονόμου Αλέξανδρος Παπανδρέου μαγειρεύει με το πιο αγαπημένο λαχανικό της ελληνικής κουζίνας και προτείνει 53 εύκολες αλλά πολύ ιδιαίτερες και νόστιμες συνταγές. • Το βιβλίο χωρίζεται σε κεφάλαια ανάλογα με το είδος του φαγητού: «Με λαχανικά», «Με κρέας και πουλερικά», «Με ψάρια και θαλασσινά», «Με ζυμαρικά και ρύζι», «Σαλάτες», «Ζύμες και σάντουιτς», «Σάλτσες και σούπες» και τέλος, «Γλυκά». • Μέσα από τις σελίδες του θα βρούμε δεκάδες ιδέες για μαγειρέματα με ντομάτα -ωμή, ψιλοκομμένη, ή σε μορφή σάλτσας-, από νόστιμα τουρλού και αλλιώτικα γεμιστά, μέχρι αρωματικά μπιφτέκια και ζουμερά κοκκινιστά και από λαχταριστές μακαρονάδες και σπιτικές σάλτσες μέχρι πολύχρωμες σαλάτες και εντυπωσιακές τάρτες. • Στην εισαγωγική ενότητα του βιβλίου μαθαίνουμε τα πάντα για την ιστορία της ντομάτας και το πως κατάφερε να κατακτήσει μια τόσο σημαντική θέση στην καθημερινή μας διατροφή, μαζί με δεκάδες συμβουλές για το πως θα διαλέξουμε καλές ντομάτες, τι θα κάνουμε αν είναι λίγο άγουρες, πως θα τις συντηρήσουμε σωστά, πως θα τις ξεφλουδίσουμε εύκολα, πως θα τις κόψουμε για να κάνουμε γεμιστά και πως για να κάνουμε σάλτσα και πολλά άλλα. 
650 4 |a Μαγειρική  |9 67757 
650 4 |a Τομάτες  |9 62571 
700 1 |a Παπανδρέου, Αλέξανδρος,  |d 1973-  |t Ντομάτα  |9 96317 
710 2 |4 pbl  |a Καθημερινή  |9 27119 
942 |c BK 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 641_000000000000000_ΠΑΠ  |7 0  |9 39264  |a KDBK  |b KDBK  |d 2010-11-17  |e Δωρεά Όλγα Πασαλίδου  |i 10342010  |l 5  |o 641 ΠΑΠ  |p 10342010  |r 2019-04-28  |w 2019-04-28  |y BK