Γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα
Γνωρίζετε ότι τα τελευταία 10 χρόνια πολλά από τα φυτά που παράγουν την τροφή μας έχουν τροποποιηθεί γενετικά; Ότι εκατομμύρια στρέμματα γενετικά τροποποιημένης σόγιας, βαμβακιού, καπνού, πατάτας και καλαμποκιού καλλιεργούνται στις ΗΠΑ, στον Καναδά, στην Κίνα, στη Νότια Αφρική, στην Αργεντινή και αλ...
Sparad:
Huvudupphovsman: | Morgan, Sally (Författare, medförfattare) |
---|---|
Övriga upphovsmän: | Ραπακούλια, Τατιάνα (Översättare) |
Materialtyp: | Bok |
Språk: | Greek |
Publicerad: |
Αθήνα :
Σαββάλας,
2004
|
Serie: | Στην αιχμή της επιστήμης
|
Ämnen: |
Liknande verk
-
Η μεταλλακτικότης ελληνικών ποικιλιών του γένους triticum
av: Σκόρδα, Ελπίδα Α.
Publicerad: (1971) -
Histoire naturelle de la sexualite /
av: Langaney, Andre, 1942-
Publicerad: (1976) -
Εγχειρίδιον φυτολογίας : δια την Β' τάξιν των εξατάξιων γυμνασίων /
av: Γαβρεσέας, Παναγιώτης
Publicerad: (1960) -
Χλωρίς της Τσακωνίας /
av: Δέφνερ, Όθων Μιχ., 1953-
Publicerad: (1922) -
Εγχειρίδιον φυτολογίας /
av: Γαβρεσέας, Παναγιώτης
Publicerad: (1950)