Γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα
Γνωρίζετε ότι τα τελευταία 10 χρόνια πολλά από τα φυτά που παράγουν την τροφή μας έχουν τροποποιηθεί γενετικά; Ότι εκατομμύρια στρέμματα γενετικά τροποποιημένης σόγιας, βαμβακιού, καπνού, πατάτας και καλαμποκιού καλλιεργούνται στις ΗΠΑ, στον Καναδά, στην Κίνα, στη Νότια Αφρική, στην Αργεντινή και αλ...
Shranjeno v:
Glavni avtor: | Morgan, Sally (Συγγραφέας) |
---|---|
Drugi avtorji: | Ραπακούλια, Τατιάνα (Μεταφραστής) |
Format: | Knjiga |
Jezik: | Greek |
Izdano: |
Αθήνα :
Σαββάλας,
2004
|
Serija: | Στην αιχμή της επιστήμης
|
Teme: |
Podobne knjige/članki
-
Η μεταλλακτικότης ελληνικών ποικιλιών του γένους triticum
od: Σκόρδα, Ελπίδα Α.
Izdano: (1971) -
Histoire naturelle de la sexualite /
od: Langaney, Andre, 1942-
Izdano: (1976) -
Εγχειρίδιον φυτολογίας : δια την Β' τάξιν των εξατάξιων γυμνασίων /
od: Γαβρεσέας, Παναγιώτης
Izdano: (1960) -
Χλωρίς της Τσακωνίας /
od: Δέφνερ, Όθων Μιχ., 1953-
Izdano: (1922) -
Εγχειρίδιον φυτολογίας /
od: Γαβρεσέας, Παναγιώτης
Izdano: (1950)