Γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα
Γνωρίζετε ότι τα τελευταία 10 χρόνια πολλά από τα φυτά που παράγουν την τροφή μας έχουν τροποποιηθεί γενετικά; Ότι εκατομμύρια στρέμματα γενετικά τροποποιημένης σόγιας, βαμβακιού, καπνού, πατάτας και καλαμποκιού καλλιεργούνται στις ΗΠΑ, στον Καναδά, στην Κίνα, στη Νότια Αφρική, στην Αργεντινή και αλ...
Bewaard in:
Hoofdauteur: | Morgan, Sally (Auteur) |
---|---|
Andere auteurs: | Ραπακούλια, Τατιάνα (Vertaler) |
Formaat: | Boek |
Taal: | Greek |
Gepubliceerd in: |
Αθήνα :
Σαββάλας,
2004
|
Reeks: | Στην αιχμή της επιστήμης
|
Onderwerpen: |
Gelijkaardige items
-
Η μεταλλακτικότης ελληνικών ποικιλιών του γένους triticum
door: Σκόρδα, Ελπίδα Α.
Gepubliceerd in: (1971) -
Histoire naturelle de la sexualite /
door: Langaney, Andre, 1942-
Gepubliceerd in: (1976) -
Εγχειρίδιον φυτολογίας : δια την Β' τάξιν των εξατάξιων γυμνασίων /
door: Γαβρεσέας, Παναγιώτης
Gepubliceerd in: (1960) -
Χλωρίς της Τσακωνίας /
door: Δέφνερ, Όθων Μιχ., 1953-
Gepubliceerd in: (1922) -
Εγχειρίδιον φυτολογίας /
door: Γαβρεσέας, Παναγιώτης
Gepubliceerd in: (1950)