Γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα
Γνωρίζετε ότι τα τελευταία 10 χρόνια πολλά από τα φυτά που παράγουν την τροφή μας έχουν τροποποιηθεί γενετικά; Ότι εκατομμύρια στρέμματα γενετικά τροποποιημένης σόγιας, βαμβακιού, καπνού, πατάτας και καλαμποκιού καλλιεργούνται στις ΗΠΑ, στον Καναδά, στην Κίνα, στη Νότια Αφρική, στην Αργεντινή και αλ...
שמור ב:
מחבר ראשי: | Morgan, Sally (Συγγραφέας) |
---|---|
מחברים אחרים: | Ραπακούλια, Τατιάνα (Μεταφραστής) |
פורמט: | ספר |
שפה: | Greek |
יצא לאור: |
Αθήνα :
Σαββάλας,
2004
|
סדרה: | Στην αιχμή της επιστήμης
|
נושאים: |
פריטים דומים
-
Η μεταλλακτικότης ελληνικών ποικιλιών του γένους triticum
מאת: Σκόρδα, Ελπίδα Α.
יצא לאור: (1971) -
Histoire naturelle de la sexualite /
מאת: Langaney, Andre, 1942-
יצא לאור: (1976) -
Εγχειρίδιον φυτολογίας : δια την Β' τάξιν των εξατάξιων γυμνασίων /
מאת: Γαβρεσέας, Παναγιώτης
יצא לאור: (1960) -
Χλωρίς της Τσακωνίας /
מאת: Δέφνερ, Όθων Μιχ., 1953-
יצא לאור: (1922) -
Εγχειρίδιον φυτολογίας /
מאת: Γαβρεσέας, Παναγιώτης
יצא לאור: (1950)