Γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα
Γνωρίζετε ότι τα τελευταία 10 χρόνια πολλά από τα φυτά που παράγουν την τροφή μας έχουν τροποποιηθεί γενετικά; Ότι εκατομμύρια στρέμματα γενετικά τροποποιημένης σόγιας, βαμβακιού, καπνού, πατάτας και καλαμποκιού καλλιεργούνται στις ΗΠΑ, στον Καναδά, στην Κίνα, στη Νότια Αφρική, στην Αργεντινή και αλ...
Enregistré dans:
Auteur principal: | Morgan, Sally (Auteur) |
---|---|
Autres auteurs: | Ραπακούλια, Τατιάνα (Traducteur) |
Format: | Livre |
Langue: | Greek |
Publié: |
Αθήνα :
Σαββάλας,
2004
|
Collection: | Στην αιχμή της επιστήμης
|
Sujets: |
Documents similaires
-
Η μεταλλακτικότης ελληνικών ποικιλιών του γένους triticum
par: Σκόρδα, Ελπίδα Α.
Publié: (1971) -
Histoire naturelle de la sexualite /
par: Langaney, Andre, 1942-
Publié: (1976) -
Εγχειρίδιον φυτολογίας : δια την Β' τάξιν των εξατάξιων γυμνασίων /
par: Γαβρεσέας, Παναγιώτης
Publié: (1960) -
Χλωρίς της Τσακωνίας /
par: Δέφνερ, Όθων Μιχ., 1953-
Publié: (1922) -
Εγχειρίδιον φυτολογίας /
par: Γαβρεσέας, Παναγιώτης
Publié: (1950)