Γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα
Γνωρίζετε ότι τα τελευταία 10 χρόνια πολλά από τα φυτά που παράγουν την τροφή μας έχουν τροποποιηθεί γενετικά; Ότι εκατομμύρια στρέμματα γενετικά τροποποιημένης σόγιας, βαμβακιού, καπνού, πατάτας και καλαμποκιού καλλιεργούνται στις ΗΠΑ, στον Καναδά, στην Κίνα, στη Νότια Αφρική, στην Αργεντινή και αλ...
Guardat en:
Autor principal: | Morgan, Sally (Autor) |
---|---|
Altres autors: | Ραπακούλια, Τατιάνα (Traductor) |
Format: | Llibre |
Idioma: | Greek |
Publicat: |
Αθήνα :
Σαββάλας,
2004
|
Col·lecció: | Στην αιχμή της επιστήμης
|
Matèries: |
Ítems similars
-
Η μεταλλακτικότης ελληνικών ποικιλιών του γένους triticum
per: Σκόρδα, Ελπίδα Α.
Publicat: (1971) -
Histoire naturelle de la sexualite /
per: Langaney, Andre, 1942-
Publicat: (1976) -
Εγχειρίδιον φυτολογίας : δια την Β' τάξιν των εξατάξιων γυμνασίων /
per: Γαβρεσέας, Παναγιώτης
Publicat: (1960) -
Χλωρίς της Τσακωνίας /
per: Δέφνερ, Όθων Μιχ., 1953-
Publicat: (1922) -
Εγχειρίδιον φυτολογίας /
per: Γαβρεσέας, Παναγιώτης
Publicat: (1950)