L' examen de l'intensite colorante des vins rouges par le vino-colorimente salleron : application aux vins jaunes, vins d'espagne, aux eaux de vie, aux phums, et aux liqueirs alcooliques ayant le caramel pour base de coloration /

Gorde:
Xehetasun bibliografikoak
Egile nagusia: Dujardin, J. (Egilea)
Formatua: Liburua
Hizkuntza:French
Argitaratua: Paris : Chez L' Auteur, 1902
Gaiak:
Sarrera elektronikoa:Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο

Internet

Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο

ΚΔΒΚ: Ιστορική βιβλιοθήκη Ιστορική βιβλιοθήκη

Aleari buruzko argibideak ΚΔΒΚ: Ιστορική βιβλιοθήκη Ιστορική βιβλιοθήκη
Sailkapena: 1902 DUJ
Alea Unknown Not for loan