Χημεία των τροφίμων και ποτών και μέθοδοι ελέγχου της ποιότητος τούτων /
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | Εμμανουήλ, Εμμανουήλ Ι., 1896-1972 (Συγγραφέας) |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Εν Αθήναις :
Φραντζεσκάκης Α.Δ. τυπογρ.,
1916
|
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Χημεία των τροφίμων και ποτών /
ανά: Εμμανουήλ, Εμμανουήλ Ι., 1896-1972
Έκδοση: (1926) -
Κώδιξ τροφίμων ποτών και αντικειμένων κοινής χρήσεως. Μέρος 2ον : ισχύουσαι διατάξεις /
ανά: Αρβανίτης, Στυλιανός Ι.
Έκδοση: (1958) -
Νοθεύσεις τροφίμων και ποτών και άλλων ειδών οικιακής χρήσεως και εμπορίου : απλοί και εύκολοι τρόποι προς εξέλεγξιν αυτών /
ανά: Χατζηκυριάκος, Γεώργιος
Έκδοση: (1922) -
Τρόφιμα, ποτά και αντικείμενα κοινής χρήσεως. Μέρος 1ον : ισχύουσαι διατάξεις /
ανά: Αρβανίτης, Στυλιανός Ι.
Έκδοση: (1953) -
Κώδιξ των διατάξεων περί τροφίμων, ποτών και αντικειμένων κοινής χρήσεως : Γενικόν Χημείον του Κράτους
Έκδοση: (1941)