Χημική σύστασις των ελληνικών τροφών και πίνακες διατροφής = Chemical composition of Greek foods /
Αποθηκεύτηκε σε:
主要作者: | Καλογερέας, Σωκράτης Α. (Συγγραφέας) |
---|---|
格式: | 图书 |
语言: | Greek |
出版: |
Αθήναι :
Ελλάδα. Υπουργείο Γεωργίας. Γενική Διεύθυνσις Γεωργίας,
1952
|
主题: |
相似书籍
-
Πίνακες χημείας τροφίμων : μετά των σχετικών τύπων και εφαρμογών : προς χρήσιν χημικών, οινολόγων και σπουδαστών /
由: Γρίβας, Γεώργιος Ι.
出版: (1937) -
Τρόφιμα και χημεία /
由: Γαλανός, Σπύρος Δ.
出版: (1935) -
Τα ευφραντικά /
由: Γαλανός, Σπύρος Δ.
出版: (1935) -
Χημεία τροφίμων με στοιχεία τεχνολογίας τροφίμων
由: Μπόσκος, Δημήτρης Γ.
出版: (1986) -
Νοθεύσεις τροφίμων και ποτών και άλλων ειδών οικιακής χρήσεως και εμπορίου : απλοί και εύκολοι τρόποι προς εξέλεγξιν αυτών /
由: Χατζηκυριάκος, Γεώργιος
出版: (1922)