Χημική σύστασις των ελληνικών τροφών και πίνακες διατροφής = Chemical composition of Greek foods /
Shranjeno v:
Glavni avtor: | Καλογερέας, Σωκράτης Α. (Συγγραφέας) |
---|---|
Format: | Knjiga |
Jezik: | Greek |
Izdano: |
Αθήναι :
Ελλάδα. Υπουργείο Γεωργίας. Γενική Διεύθυνσις Γεωργίας,
1952
|
Teme: |
Podobne knjige/članki
-
Πίνακες χημείας τροφίμων : μετά των σχετικών τύπων και εφαρμογών : προς χρήσιν χημικών, οινολόγων και σπουδαστών /
od: Γρίβας, Γεώργιος Ι.
Izdano: (1937) -
Τρόφιμα και χημεία /
od: Γαλανός, Σπύρος Δ.
Izdano: (1935) -
Τα ευφραντικά /
od: Γαλανός, Σπύρος Δ.
Izdano: (1935) -
Χημεία τροφίμων με στοιχεία τεχνολογίας τροφίμων
od: Μπόσκος, Δημήτρης Γ.
Izdano: (1986) -
Νοθεύσεις τροφίμων και ποτών και άλλων ειδών οικιακής χρήσεως και εμπορίου : απλοί και εύκολοι τρόποι προς εξέλεγξιν αυτών /
od: Χατζηκυριάκος, Γεώργιος
Izdano: (1922)