Χημική σύστασις των ελληνικών τροφών και πίνακες διατροφής = Chemical composition of Greek foods /
Salvato in:
Autore principale: | Καλογερέας, Σωκράτης Α. (Autore) |
---|---|
Natura: | Libro |
Lingua: | Greek |
Pubblicazione: |
Αθήναι :
Ελλάδα. Υπουργείο Γεωργίας. Γενική Διεύθυνσις Γεωργίας,
1952
|
Soggetti: |
Documenti analoghi
-
Πίνακες χημείας τροφίμων : μετά των σχετικών τύπων και εφαρμογών : προς χρήσιν χημικών, οινολόγων και σπουδαστών /
di: Γρίβας, Γεώργιος Ι.
Pubblicazione: (1937) -
Τρόφιμα και χημεία /
di: Γαλανός, Σπύρος Δ.
Pubblicazione: (1935) -
Τα ευφραντικά /
di: Γαλανός, Σπύρος Δ.
Pubblicazione: (1935) -
Χημεία τροφίμων με στοιχεία τεχνολογίας τροφίμων
di: Μπόσκος, Δημήτρης Γ.
Pubblicazione: (1986) -
Νοθεύσεις τροφίμων και ποτών και άλλων ειδών οικιακής χρήσεως και εμπορίου : απλοί και εύκολοι τρόποι προς εξέλεγξιν αυτών /
di: Χατζηκυριάκος, Γεώργιος
Pubblicazione: (1922)