Χημική σύστασις των ελληνικών τροφών και πίνακες διατροφής = Chemical composition of Greek foods /
Guardado en:
Autor principal: | Καλογερέας, Σωκράτης Α. (Autor) |
---|---|
Formato: | Libro |
Lenguaje: | Greek |
Publicado: |
Αθήναι :
Ελλάδα. Υπουργείο Γεωργίας. Γενική Διεύθυνσις Γεωργίας,
1952
|
Materias: |
Ejemplares similares
-
Πίνακες χημείας τροφίμων : μετά των σχετικών τύπων και εφαρμογών : προς χρήσιν χημικών, οινολόγων και σπουδαστών /
por: Γρίβας, Γεώργιος Ι.
Publicado: (1937) -
Τρόφιμα και χημεία /
por: Γαλανός, Σπύρος Δ.
Publicado: (1935) -
Τα ευφραντικά /
por: Γαλανός, Σπύρος Δ.
Publicado: (1935) -
Χημεία τροφίμων με στοιχεία τεχνολογίας τροφίμων
por: Μπόσκος, Δημήτρης Γ.
Publicado: (1986) -
Νοθεύσεις τροφίμων και ποτών και άλλων ειδών οικιακής χρήσεως και εμπορίου : απλοί και εύκολοι τρόποι προς εξέλεγξιν αυτών /
por: Χατζηκυριάκος, Γεώργιος
Publicado: (1922)