Χημική σύστασις των ελληνικών τροφών και πίνακες διατροφής = Chemical composition of Greek foods /
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | Καλογερέας, Σωκράτης Α. (Συγγραφέας) |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Αθήναι :
Ελλάδα. Υπουργείο Γεωργίας. Γενική Διεύθυνσις Γεωργίας,
1952
|
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Πίνακες χημείας τροφίμων : μετά των σχετικών τύπων και εφαρμογών : προς χρήσιν χημικών, οινολόγων και σπουδαστών /
ανά: Γρίβας, Γεώργιος Ι.
Έκδοση: (1937) -
Τρόφιμα και χημεία /
ανά: Γαλανός, Σπύρος Δ.
Έκδοση: (1935) -
Τα ευφραντικά /
ανά: Γαλανός, Σπύρος Δ.
Έκδοση: (1935) -
Χημεία τροφίμων με στοιχεία τεχνολογίας τροφίμων
ανά: Μπόσκος, Δημήτρης Γ.
Έκδοση: (1986) -
Νοθεύσεις τροφίμων και ποτών και άλλων ειδών οικιακής χρήσεως και εμπορίου : απλοί και εύκολοι τρόποι προς εξέλεγξιν αυτών /
ανά: Χατζηκυριάκος, Γεώργιος
Έκδοση: (1922)