Χημική σύστασις των ελληνικών τροφών και πίνακες διατροφής = Chemical composition of Greek foods /
Αποθηκεύτηκε σε:
Hovedforfatter: | Καλογερέας, Σωκράτης Α. (Συγγραφέας) |
---|---|
Format: | Bog |
Sprog: | Greek |
Udgivet: |
Αθήναι :
Ελλάδα. Υπουργείο Γεωργίας. Γενική Διεύθυνσις Γεωργίας,
1952
|
Fag: |
Lignende værker
-
Πίνακες χημείας τροφίμων : μετά των σχετικών τύπων και εφαρμογών : προς χρήσιν χημικών, οινολόγων και σπουδαστών /
af: Γρίβας, Γεώργιος Ι.
Udgivet: (1937) -
Τρόφιμα και χημεία /
af: Γαλανός, Σπύρος Δ.
Udgivet: (1935) -
Τα ευφραντικά /
af: Γαλανός, Σπύρος Δ.
Udgivet: (1935) -
Χημεία τροφίμων με στοιχεία τεχνολογίας τροφίμων
af: Μπόσκος, Δημήτρης Γ.
Udgivet: (1986) -
Νοθεύσεις τροφίμων και ποτών και άλλων ειδών οικιακής χρήσεως και εμπορίου : απλοί και εύκολοι τρόποι προς εξέλεγξιν αυτών /
af: Χατζηκυριάκος, Γεώργιος
Udgivet: (1922)