Χημική σύστασις των ελληνικών τροφών και πίνακες διατροφής = Chemical composition of Greek foods /
Guardat en:
Autor principal: | Καλογερέας, Σωκράτης Α. (Autor) |
---|---|
Format: | Llibre |
Idioma: | Greek |
Publicat: |
Αθήναι :
Ελλάδα. Υπουργείο Γεωργίας. Γενική Διεύθυνσις Γεωργίας,
1952
|
Matèries: |
Ítems similars
-
Πίνακες χημείας τροφίμων : μετά των σχετικών τύπων και εφαρμογών : προς χρήσιν χημικών, οινολόγων και σπουδαστών /
per: Γρίβας, Γεώργιος Ι.
Publicat: (1937) -
Τρόφιμα και χημεία /
per: Γαλανός, Σπύρος Δ.
Publicat: (1935) -
Τα ευφραντικά /
per: Γαλανός, Σπύρος Δ.
Publicat: (1935) -
Χημεία τροφίμων με στοιχεία τεχνολογίας τροφίμων
per: Μπόσκος, Δημήτρης Γ.
Publicat: (1986) -
Νοθεύσεις τροφίμων και ποτών και άλλων ειδών οικιακής χρήσεως και εμπορίου : απλοί και εύκολοι τρόποι προς εξέλεγξιν αυτών /
per: Χατζηκυριάκος, Γεώργιος
Publicat: (1922)