Χημική σύστασις των ελληνικών τροφών και πίνακες διατροφής = Chemical composition of Greek foods /
সংরক্ষণ করুন:
প্রধান লেখক: | Καλογερέας, Σωκράτης Α. (Author) |
---|---|
বিন্যাস: | গ্রন্থ |
ভাষা: | Greek |
প্রকাশিত: |
Αθήναι :
Ελλάδα. Υπουργείο Γεωργίας. Γενική Διεύθυνσις Γεωργίας,
1952
|
বিষয়গুলি: |
অনুরূপ উপাদানগুলি
-
Πίνακες χημείας τροφίμων : μετά των σχετικών τύπων και εφαρμογών : προς χρήσιν χημικών, οινολόγων και σπουδαστών /
অনুযায়ী: Γρίβας, Γεώργιος Ι.
প্রকাশিত: (1937) -
Τρόφιμα και χημεία /
অনুযায়ী: Γαλανός, Σπύρος Δ.
প্রকাশিত: (1935) -
Τα ευφραντικά /
অনুযায়ী: Γαλανός, Σπύρος Δ.
প্রকাশিত: (1935) -
Χημεία τροφίμων με στοιχεία τεχνολογίας τροφίμων
অনুযায়ী: Μπόσκος, Δημήτρης Γ.
প্রকাশিত: (1986) -
Νοθεύσεις τροφίμων και ποτών και άλλων ειδών οικιακής χρήσεως και εμπορίου : απλοί και εύκολοι τρόποι προς εξέλεγξιν αυτών /
অনুযায়ী: Χατζηκυριάκος, Γεώργιος
প্রকাশিত: (1922)