Μαγειρική υγιεινής διατροφής : ιδιότητες των τροφίμων και συνταγές
Spremljeno u:
Daljnji autori: | Έμκε, Έλλη (Prevodilac) |
---|---|
Format: | Knjiga |
Jezik: | Greek |
Izdano: |
Θεσσαλονίκη :
Μαλλιάρης-Παιδεία,
c1987
|
Teme: |
Similar Items
-
Θέματα υγιεινής τροφίμων και διατροφής
od: Αλεξανδρόπουλος, Θωμάς
Izdano: (2000) -
Οδηγός υγιεινής διατροφής : πως να συνδυάζετε σωστά τις τροφές
od: Maffei, Franca
Izdano: (1993) -
Μαγειρέψτε υγιεινά : 150 νόστιμες συνταγές με υλικά από όλες τις διατροφικές ομάδες : νέα φιλοσοφία στην κουζίνα για απολαυστικά πιάτα χωρίς ενοχές /
od: Forberg, Cheryl, i dr.
Izdano: (2010) -
Υγεία και διατροφή : σώστε την υγεία σας με προσεγμένη διατροφή.
od: Lemaitre, Veronique, 1953-2015, i dr.
Izdano: (1992) -
Μουσικομαγειρέματα : foodmusic.gr /
od: Μπλέτσας, Ευτύχης
Izdano: (2011)